Q2A Scripti Hakkında Sorularım

Soru-CevapKategori: Genel SorularQ2A Scripti Hakkında Sorularım
misafir Staff sordu 3 yıl önce
Merhabalar
Heves ile başlayan q2a maceram var ancak bazı konularda sorularım da mevcut..

1- Daha önce de sorulmasına rağmen ne yaparsam yapayım iletişim den kullanıcıların mail gönderme olayını yapamıyorum. Ne önerirsiniz başka bir eklenti var mı kullanabilir miyim.
2 Sitenizde facebook ile bağlan eklentisini kurmuşsunuz bunu nasıl ve ne şekilde kurdunuz yardımcı olabilir misiniz (facebook developers da yapmam gerekenler nedir)
3- Adsense reklamlarını eklenti sayesinde mi yoksa manuel olarak mı eklediniz.

Şimdiden teşekkür ederim.

4 Cevap
YoRuMSuZ Staff cevapladı 3 yıl önce
İletişim bölümü biz de kullanmıyoruz ancak kullanıyorsanız iletilen mail adresindeki önemsiz (spam) klasörüne bakmanızı öneririm.

“Social Sharing Widget” eklentisini kurmuştuk.

Adsense için eklenti kullanmıyorum. Yönetim > Düzen sekmesindeki “Her sayfanın kenar çubuğu kutusunda özel HTML göster:” bölümüne esnek ADS kodlarını girdim.  Tema dosyası üzerinde de yakında bir ADS ekleme çalışması yapacağım.
Otomatik reklamlar için ADSENSE sayfasından alınan kodu aynı sayfadaki “Her sayfanın <HEAD> bölümünde özel HTML göster:” kutucuğuna ekledim.

misafir Staff cevapladı 3 yıl önce
Maalesef spam klasörüne de düşmüyor..
Size footer da yer alan iletişim linkideki yerden attığımda gönderildi şeklinde bilgi vermekte bilginiz olsun..
Ayrıca facebook ile bağlan konusunu sanırım facebookta paylaş olarak algılamışsınız. İlginiz için teşekkür ederim facebook ile bağlan konusunda da yardımcı olursanız sevinirim.

YoRuMSuZ Staff cevapladı 3 yıl önce
Anladım evet öyle algılamıştım. Facebook girişi bir ara sorun çıkarıyordu API ile ilgili Facebook kaynaklı bir sorundu ama şimdi bilmiyorum. Zaten facebook girişini pek kullanan da olmuyor.
İletişim bölümü unutmuştum bile, diğer sitelerle ilgilenirken burayı biraz ihmal ettim doğrusu. Zaten bu bölüm farklı bir site olarak yandaydı. http://www.haziryanit.com domaini ile yayındaydı e-cozum ile birleştirdik.
Şimdi kontrol ettim spama düşmüş. Anlamsız karakterleri de içeriyor. Bu konuya bir ara bakıcam.

misafir Staff cevapladı 3 yıl önce
Teşekkür ederim. Kurcalaya kurcalaya bulacağız artık. Kolay gelsin

Cevabınız

5
+
13
=







Başa dön tuşu