2007 Yılının En İyi Grafik İşlemcileri

2007 sonunda güçlü grafik işlemcileri için makul fiyatlar getirdi. Yıllarca, canlı grafik için önce 500 YTL üzeri daha korkunç rakamlar ödemeniz gerekiyorken, bugün sadece bunun yarı fiyatı ile tam güce sahip olabiliyorsunuz. Grafik çiplerindeki en büyük problem: half-life.

Bu nedenle haklı bir fiyat savaşı ortaya çıkıyor: Yılın sonunda hem AMD / ATI hemde Nvidia hesaplı ve oldukça başarılı grafik çiplerini halka sundu. Hatta düşük fiyatlı Nvidia GeForce 8800 GT öyle bir rağbet gördü ki bu kartı uzun bir süre tamamı satıldığından raflarda göremedik. AMD ise Radeon HD 3800 serisi ile puan topladı. Bu marka şuan „AMD Spider” platformu içerisindeki gerçekten satın alınmaya değer tek parça.

2007 genel itibari ile oyun oynamayı sevenler için çok güzel bi yıl oldu. Yazılımcılar, DirectX 10.0 ve 10.1 ile monitörlerde harika grafikler yarattılar. Ve kullanıcılar bu grafiklerin tadını çıkarabilecekleri hesaplı donanım için şimdiden seviniyorlar.

TiTaNiC

İnternet ortamında hobi amaçlı yayınladığı içeriklerle kullanıcılara doğru bilgilere ulaştırmayı ve eğlendirmeyi hedeflemektedir...

İlgili içerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu